head_banner

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Henan Gandum Impor Jeung Ékspor Company Limited, ngadeg di 2005, lokasina di Zhengzhou City--Ibukota Propinsi Henan, puseur Cina daratan.

image3
image5
image4
image6

Salaku supplier internasional, produsén profésional sareng padagang internasional umum, hiji-hijina padamelan perusahaan damel dina widang gluten sareng produk protéin, langkung jero sareng langkung jero.Pausahaan (singketan "HENAN GANDUNG") milu dina sakabéh dua pabrik produk gandum kelas luhur, babagi bagian tina saham dua pabrik manufaktur mesin badag, sarta geus nandatanganan pasatujuan gawé babarengan strategis kalayan sababaraha usaha grup kelas munggaran di Cina.

Pikeun konsumén internasional, GANDUNG HENAN nyayogikeun sareng ngékspor produk asal China sapertos: gluten gandum, gluten gandum vital, protéin Gandum, pati gandum, protéin kedele, protéin kacang polong, pati kacang polong, sareng bahan pangan sanésna.Nepi ka ayeuna, anjeunna parantos ngembangkeun sareng damel kerjasama bisnis sareng langkung ti 500 mitra di langkung ti 50 nagara.Jumlah ékspor taunan langkung ti USD 10 juta.

Pikeun konsumén domestik Cina, HENAN GANDUNG nyayogikeun sareng ngimpor mesin canggih, produk tatanén kualitas luhur sareng produk anu sanés anu diperyogikeun ku palanggan.

Dina GANDUNG HENAN, "Truthful and Prestige" masih tetep dasar hirup urang stabil;"Satisfying Pelanggan" masih kahayang urang;"Kualitas sareng Palayanan" mangrupikeun anu urang salamina ngudag.

Dimana waé anjeun asalna, naon waé anu anjeun peryogikeun, hiji-hijina hal anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngahubungi kami.Pas urang nempo, anjeun bakal kudu jadi sobat urang sadayana munggaran!Teras kadua, padamelan anjeun nyaéta nampi barang anjeun di gudang anjeun atanapi di palabuhan laut anjeun.Dijamin yén sadaya gawé babarengan antara anjeun sareng kami bakal paling nguntungkeun pikeun dua pihak kami.

Sadayana patarosan atanapi pesen anjeun bakal diapresiasi sareng bakal langsung dibales!

Tur Pabrik

Simkuring boga garis produksi lengkep.
Henan Wheat Import And Export Company Limited mangrupikeun panyadia global aditif pangan sareng bahan khusus dina ngalayanan paménta bahan baku anu dipikabutuh pikeun produk pangan réngsé.Klién kami percanten ka kami pikeun nyayogikeun bahan kualitas unggal waktos.Digabungkeun sareng prosés manufaktur anu ketat, R&D anu paling luhur sareng platform dagang anu disiplin, Fooding Group Limited terus ngawangun kana pangalaman urang bari ningali ka hareup.

image7
image10
image13
image8
image11
image14
image9
image12
image15

OEM / ODM

Kami nawiskeun jasa OEM / ODM.
Salaku organisasi anu ramah pikeun palanggan, kami taat kana étika bisnis pikeun ngajaga transparansi urusan kami sareng klien henteu paduli nilai kontrak sareng domain bisnis.

c5
c2
c3
c1
c4

Manajemén Kualitas

1. HENAN GANDUNG boga kadali kualitas ketat tur taliti dina sakabéh aspék prosés produksi, pikeun mastikeun kualitas produk.
2. GANDUNG HENAN mawa alat uji canggih, anu tiasa nguji kualitasna.

image16