head_banner

Produk

Bahan Bakery Vital Gandum Kandungan Protéin Gluten 82% Aditif Pangan Pikeun Roti

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Bahan Bakery Vital Gandum Kandungan Protéin Gluten 82% Aditif Pangan Pikeun Roti

Bubuka Vital Gandum Gluten

Vital wheat gluten (VWG), ogé katelah gluten aktip sareng protéin gluten gandum, mangrupikeun protéin alami anu diekstrak tina gandum (tipung).Éta konéng lampu, sareng eusi protéin saluhur 82,2%.Éta mangrupikeun sumber protéin tutuwuhan kalayan gizi anu beunghar.Ieu mangrupakeun improver adonan alus kalawan viskositas, élastisitas, extensibility, pilem-ngabentuk jeung nyerep gajih.Hal ieu loba dipaké dina produksi roti, mie jeung mie instan.Éta ogé tiasa dianggo salaku agén nahan cai dina produk daging.Éta ogé bahan baku dasar pakan akuatik kelas luhur.Dina produksi rupa-rupa kadaharan kaséhatan pikeun orok jeung barudak ngora, 1-2% gluten ditambahkeun salaku aditif protéin.

Vital wheat gluten (VWG) nyaéta kawas tipung super-Powered nu sadayana gluten sarta aci saeutik pisan.Téhnisna sanés tipung sorangan, tapi didamel tina tipung gandum anu dihidrasi pikeun ngaktifkeun gluten teras diolah pikeun ngaleungitkeun sadayana tapi gluten éta.Teras garing sareng digiling deui janten bubuk.

 

Mangpaat Utama Vital Gandum Gluten

Vital gandum gluten (VWG) dina produksi roti, nurutkeun ciri tina tipung sorangan, tambahkeun 2-3% gluten gandum vital, nyata bisa ngaronjatkeun nyerep cai adonan, ningkat lalawanan ka Pergaulan adonan, pondok waktu fermentasi adonan, jadi ngaronjat volume husus produk roti, kaasup jantung tékstur seragam rupa jeung warna kulit, penampilan, kalenturan jeung rasa anu greatly ningkat.Nalika proofing sarta pikeun nahan gas, sahingga hiji ingetan cai alus, sarta pelestarian sepuh, manjangkeun umur rak jeung ningkatkeun eusi gizi roti.

Panggang roti ku crumb torek jeung volume gede ku nambahkeun vital gluten gandum (VWG)!Utamana mantuan pikeun roti dijieun tina tipung gandum sakabeh, éta ogé bahan penting pikeun seitan, a diganti daging vegan.

 

Ciri produk:

Wangun Bubuk
Warna Rada koneng
Bau Taya bau
Rasa gandum alam

 

Parameter fisik-kimiawi

Uap 9,0% Maks.
Protéin (Nx6.25) 82,2% Min.
Protéin (Nx5.7) 75,0% Min.
Abong 1,0% Max.
Laju nyerep cai 150% Min.
Persentase dina ayakan 200μm 2,0% Max.

 

Inpormasi gizi (Pikeun unggal 100g)

Nilai Enery 370 kcal atanapi 1548 kJ
Karbohidrat 13,80 g
Protéin 75,00 g
Total gajih 1,20 g
gajih jenuh 0,27 g
Trans fac Euweuh
Serat 0,60 g
Soidum (Na) 29,00 mg

 

GMOs:

Produk ieu henteu ngandung bahan asal GMO sapertos anu disebatkeun dina Peraturan EC No 1829/2003 ngeunaan kadaharan sareng pakan anu dirobih sacara genetik.

 

Kahirupan rak:

Total hirup rak produk tina bulk dikirimkeun bahan téh 24 bulan sanggeus tanggal produksi lamun disimpen dina kaayaan gudang dianjurkeun.& kaayaan neundeun

 

Kaayaan Panyimpenan:

Simpen produk di tempat anu garing sareng bersih (<20°C, <60% RH) jauh tina bahan anu bau.Jeung stock kudu ngalaman rotasi biasa.

 

bungkusan:

1. kantong kertas multilayer kalawan liner poli-jero.beurat Net: 25kgs

2. kantong polywoven badag.Beurat net: 1000 kg

3. packing séjén nurutkeun pamanggih meuli urang.

 

Labeling jeung tanda

Basa, Pola sareng detil eusi numutkeun pilihan pembeli.

2粉状专业482粉状专业60

FAQ

1. Naon istilah pembayaran anjeun?

T / T, L / C, D / A, D / P, Western Union, Duit Gram jeung lianna.

 

2. Naon waktos pangiriman anjeun?

Numutkeun kuantitas pesenan.Biasana urang bakal ngatur kiriman dina 5-8 poé.

 

3. Kumaha ngeunaan packing?

Biasana kami nyayogikeun bungkusan sapertos 25 kg / kantong atanapi 1000 kg / kantong.Tangtosna, upami palanggan ngagaduhan syarat khusus pikeun aranjeunna, kami bakal sasuai.

 

4. Kumaha ngeunaan validitas produk?

Umumna 24 bulan.


  • saméméhna:
  • Teras: