head_banner

Warta

  • Profound changes have taken place in the pattern of global grain supply and demand

    Parobihan anu ageung parantos lumangsung dina pola pasokan sareng paménta gandum global

    Kaayaan kaamanan pangan dunya janten langkung rumit sareng parah, sareng wilayah kaamanan pangan ngalaman parobihan anu ageung.Konsumsi dahareun skala ageung ku bioenergi mangrupikeun alesan utama pikeun ngarobih parobihan dina pola suplai sareng paménta pangan global ayeuna.Dina rec...
    Maca deui
  • A long brewing international food crisis is sweeping the world

    Krisis pangan internasional anu parantos panjang nyapu dunya

    taun ieu (2021) tanggal 22 Méi, Akademisi Yuan Longping, saurang élmuwan tatanén anu kasohor di Cina sareng bapa padi hibrida anu teu aya tandinganana, maot.Urang milu sedih di sakuliah nagara jeung ngahargaan pisan kana tim nu dipingpin ku akina yuan pikeun ngarengsekeun masalah kaamanan pangan Cina.Mungkin Tuhan...
    Maca deui
  • Vital Wheat Gluten(VWG), a Natural Protein Extracted from Natural Wheat

    Vital Wheat Gluten (VWG), Protéin Alami Diekstrak tina Gandum Alami

    Vital Wheat Gluten, ogé katelah bubuk gluten aktip, ngagaduhan eusi protéin langkung ti 80% sareng komposisi asam amino lengkep.Éta sumber protéin tutuwuhan kalayan gizi anu beunghar, kualitas luhur sareng harga murah.Vital Wheat Gluten utamana diwangun ku Glutenin kalayan beurat molekul leutik, spherical ...
    Maca deui