head_banner

Produk

  • Bakery Ingredients Vital Wheat Gluten Protein Content 82% Food Additive For Bread

    Bahan Bakery Vital Gandum Kandungan Protéin Gluten 82% Aditif Pangan Pikeun Roti

    Bahan Bakery Vital Gandum Kandungan Protéin Gluten 82% Aditif Pangan Pikeun Roti Perkenalan Vital Wheat Gluten Vital wheat gluten(VWG), ogé katelah gluten aktif sareng protéin gluten gandum, nyaéta protéin alami anu sasari tina gandum (tipung).Éta konéng lampu, sareng eusi protéin saluhur 82,2%.Éta mangrupikeun sumber protéin tutuwuhan kalayan gizi anu beunghar.Ieu mangrupakeun improver adonan alus kalawan viskositas, élastisitas, extensibility, pilem-ngabentuk jeung nyerep gajih.Hal ieu loba dipaké dina pro ...
  • Protein Content 82% Vital Wheat Gluten For Noodles To Increased Toughness

    Eusi Protéin 82% Gluten Gandum Vital Pikeun Mie Pikeun Ngaronjatkeun Tangguh

    Eusi Protéin 82% Vital Gandum Gluten Pikeun Mie Pikeun Ngaronjat Kateguhan Perkenalan Vital Gandum Gluten Vital gandum gluten (VWG) dumasar kana gandum salaku bahan baku, ngaliwatan ngolah pikeun nimba bubuk konéng lampu tina protéin gandum alam, ngandung 15 asam amino ésénsial, kalawan nyerep cai kuat, viscoelasticity, extensibility, film formability, kentel kalawan condensate panas, liposuction sarta sipat emulsifying lianna.gluten gandum vital dina produk tipung, daging, produk akuatik ...
  • Baking Food Ingredients Protein 82% Vital Wheat Gluten Food Grade VWG

    Baking Dahareun Bahan Protéin 82% Vital Gandum Gluten Food Kelas VWG

    Baking Bahan Pangan Protéin 82% Vital Wheat Gluten Food Grade VWG Perkenalan Vital Wheat Gluten Vital wheat gluten(VWG) dumasar kana gandum salaku bahan baku, ngaliwatan ngolah pikeun nimba bubuk konéng lampu protéin gandum alam, ngandung 15 asam amino ésénsial, kalawan nyerep cai kuat, viscoelasticity, extensibility, film formability, kentel kalawan condensate panas, liposuction sarta sipat emulsifying lianna.gluten gandum vital dina produk tipung, daging, produk akuatik ...
  • VWG Food Grade Vital Wheat Gluten As Water Retaining Agent In Meat Products For Ham Sausage

    VWG Food Grade Vital Wheat Gluten Salaku Agén Panahan Cai Dina Produk Daging Pikeun Sosis Ham

    VWG Food Grade Vital Wheat Gluten Salaku Agén Panahan Cai Dina Produk Daging Pikeun Ham Sosis Perkenalan Vital Wheat Gluten Vital wheat gluten (VWG), ogé katelah gluten aktif sareng protéin gluten gandum, mangrupikeun protéin alami anu sasari tina gandum (tipung).Éta konéng lampu, sareng eusi protéin saluhur 82,2%.Éta mangrupikeun sumber protéin tutuwuhan kalayan gizi anu beunghar.Ieu mangrupakeun improver adonan alus kalawan viskositas, élastisitas, extensibility, pilem-ngabentuk jeung nyerep gajih.Hal ieu loba dipaké ku ...
  • Vital Wheat Gluten(VWG) As Strengthens Structure Added To Whole Wheat Bread, Rye Bread, Oatmeal Bread

    Vital Wheat Gluten (VWG) Salaku Nguatkeun Struktur Ditambahkeun kana Roti Gandum Sakabeh, Roti Rye, Roti Oatmeal

    Vital Wheat Gluten (VWG) Salaku Nguatkeun Struktur Ditambahkeun kana Roti Gandum Sakabeh, Roti Rye, Roti Oatmeal Perkenalan Vital Wheat Gluten Gluten gandum vital (VWG), ogé katelah gluten aktif sareng protéin gluten gandum, nyaéta protéin alami anu sasari tina gandum ( tipung).Éta konéng lampu, sareng eusi protéin saluhur 82,2%.Éta mangrupikeun sumber protéin tutuwuhan kalayan gizi anu beunghar.Vital wheat gluten (VWG) mangrupikeun panambah adonan anu saé kalayan viskositas, élastisitas, ékstensibilitas, ngabentuk pilem sareng lemak ...
  • Protein Content 82% Vital Wheat Gluten As Binding Agent For Helping Bread, Mushroom Or Chickpea Burgers Hold Their Shape

    Eusi Protéin 82% Gluten Gandum Vital Salaku Agén Pengikat Pikeun Ngabantosan Roti, Supa atanapi Chickpea Burger Tahan Bentukna

    Eusi Protéin 82% Vital Gandum Gluten Salaku Agén Pengikat Pikeun Ngabantosan Roti, Supa atanapi Chickpea Burger Tahan Bentukna Perkenalan Vital Wheat Gluten Vital wheat gluten (VWG) nyaéta protéin anu teu larut sareng gaduh seueur kauntungan sapertos kandungan protéin anu luhur, napel anu luhur, tinggi. laju digesting, absorption.Can cai tinggi dipaké dina rupa-rupa industri pangan, diala ku ékstraksi fisik tina kualitas gandum atah teuas.Éta teu leyur dina cai.Protéin ieu muncul salaku rupa, rada konéng ...
  • Bakery Additive Vital Wheat Gluten Can Create Baked Goods And Plant-Based Meat Alternatives

    Bakery Aditif Vital Gandum Gluten Bisa Nyiptakeun Barang Panggang Sareng Alternatif Daging Berbasis Tutuwuhan

    Bakery Aditif Vital Gandum Gluten Bisa Nyiptakeun Barang Panggang Sareng Daging Berbasis Tutuwuhan Alternatif Perkenalan Vital Gandum Gluten Gluten gandum vital mangrupikeun protéin anu teu larut sareng gaduh seueur kauntungan sapertos kandungan protéin anu luhur, napel anu luhur, tingkat nyerna anu luhur, nyerep cai anu luhur. dipaké dina rupa-rupa industri pangan, diala ku ékstraksi fisik tina kualitas gandum atah teuas.Éta teu leyur dina cai.Protéin ieu némbongan salaku bubuk halus, rada konéng sarta ngabogaan rasa gandum has ...
  • Vital Wheat Gluten Is Indispensable Baking Ingredient For Making Bread, Cakes, Tarts And Pastries

    Vital Wheat Gluten Nyaéta Bahan Panggang Anu Dipikabutuh Pikeun Ngadamel Roti, Kue, Tarts sareng Pastri.

    Vital Wheat Gluten Nyaéta Bahan Panggang Anu Dipikabutuh Pikeun Ngadamel Roti, Kue, Tarts sareng Pastri Perkenalan Vital Wheat Gluten Vital wheat gluten(VWG), ogé katelah bubuk protéin gluten, gaduh 82.2% eusi protéin sareng komposisi asam amino lengkep.Ieu mangrupakeun sumber protéin tutuwuhan jeung gizi euyeub, kualitas alus sarta harga low.Gluten utamana diwangun ku Glutenin kalawan beurat molekul leutik, bentukna globular sarta extensibility alus, sarta glutenin kalawan beurat molekul badag, bentukna serat ...
  • Vital Wheat Gluten(Vwg) Can Be An Important Bakery Ingredient For Bread Bakers

    Vital Wheat Gluten(Vwg) Bisa Jadi Bahan Bakery Penting Pikeun Bakers Roti

    Vital Wheat Gluten(Vwg) Bisa Jadi Bahan Bakery Penting Pikeun Roti Bakers Perkenalan Vital Wheat Gluten Vital wheat gluten (VWG) nyaéta protéin anu teu larut sareng gaduh seueur kaunggulan sapertos eusi protéin anu luhur, napel anu luhur, tingkat nyerna anu luhur, nyerep cai anu luhur. .Bisa dipaké dina rupa-rupa industri pangan, diala ku ékstraksi fisik tina kualitas gandum atah teuas.Éta teu leyur dina cai.Protéin ieu muncul salaku bubuk rupa, rada konéng sarta ngabogaan rasa gandum has.Vit...
  • Food Grade Plant Organic Vital Wheat Gluten For Bread, Ham Sausage And Dumpling

    Food Grade Plant Organik Vital Gandum Gluten Pikeun Roti, Ham Sosis Jeung Pangsit

    Food Grade Plant Organic Vital Wheat Gluten Pikeun Roti, Ham Sosis Jeung Pangsit Perkenalan Vital Gandum Gluten: Vital gandum gluten, ogé katelah gluten aktif jeung gandum gluten protéin, mangrupakeun protéin alam sasari tina gandum (tipung).Éta konéng lampu, sareng eusi protéin saluhur 82,2%.Éta mangrupikeun sumber protéin tutuwuhan kalayan gizi anu beunghar.Ieu mangrupakeun improver adonan alus kalawan viskositas, élastisitas, extensibility, pilem-ngabentuk jeung nyerep gajih.Hal ieu loba dipaké dina produksi ...
  • Vital Wheat Gluten Pellets With Protein Content 82% as Feed Nutrition Enhancers For Aquaclture Feed

    Pelet Gluten Gandum Vital Kalayan Eusi Protéin 82% salaku Enhancer Nutrisi Pakan Pikeun Pakan Aquaclture

    Pelet Gluten Gandum Vital Jeung Eusi Protéin 82% salaku Enhancer Nutrisi Pakan Pikeun Pakan Aquaclture Perkenalan Pelet Gluten Gandum Vital Pelet Gluten Gandum Vital mangrupikeun gluten gandum anu penting pikeun manufaktur pakan, diala ku ékstraksi fisik tina gandum sareng diprosés janten pellet silinder ku ékstrusi fisik. .Éta teu leyur dina cai.Protéin ieu muncul salaku pellet rupa, rada konéng sarta ngabogaan rasa gandum has.Eusi protéin saluhureun 82,2%, anu mangrupa gizi...
  • Vital Wheat Gluten Pellet As Nutrient Additive For Aquaculture Increase Feed Nutrition For Aquaculture

    Vital Gandum Gluten Pelet Salaku Aditif Gizi Pikeun Budidaya Ningkatkeun Gizi Pakan Pikeun Budidaya

    Vital Gandum Gluten Pelet Salaku Nutrisi Aditif Pikeun Aquaculture Ningkatkeun Nutrisi Feed Pikeun Aquaculture Perkenalan Vital Gandum Gluten Pelet Vital Gandum Gluten Pelet, ogé katelah gluten, gluten aktif jeung protéin gandum aktif, nyaéta protéin alam sasari tina gandum (tipung).Ieu konéng lampu sarta diwangun ku rupa-rupa asam amino.Eusi protéin saluhureun 82,2%.Éta ngandung 15 jinis asam amino anu dipikabutuh pikeun awak manusa.Éta mangrupikeun sumber protéin tutuwuhan anu beunghar ku visc ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2