head_banner

Produk

Vital Gandum Gluten Pelet Salaku Aditif Gizi Pikeun Budidaya Ningkatkeun Gizi Pakan Pikeun Budidaya

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Vital Gandum GlutenPelet Salaku Aditif Gizi Pikeun AquacuNingkatkeun Gizi Pakan Pikeun Budidaya

Bubuka Vital Gandum Gluten Pelet

Vital Wheat Gluten Pellets, ogé katelah gluten, gluten aktip sareng protéin gandum aktip, mangrupikeun protéin alami anu sasari tina gandum (tipung).Ieu konéng lampu sarta diwangun ku rupa-rupa asam amino.Eusi protéin saluhureun 82,2%.Éta ngandung 15 jinis asam amino anu dipikabutuh pikeun awak manusa.Ieu mangrupakeun sumberdaya protéin tutuwuhan euyeub kalawan viskositas, élastisitas, extensibility, film ngabentuk jeung nyerep gajih, Ieu bahan baku dasar pakan akuatik-grade luhur sarta favored ku industri aquaculture.

Vital gandum gluten pellet mangrupakeun gluten gandum vital pikeun manufaktur feed, diala ku ékstraksi fisik tina gandum jeung diprosés ka pellet cylindrical ku Tonjolan fisik.Éta teu leyur dina cai.Protéin ieu muncul salaku pellet rupa, rada konéng sarta ngabogaan rasa gandum has.

 

Aplikasi Vital Gandum Gluten Pelet

Vital Wheat Gluten Pellet ditambahkeun kana feed pikeun ngaronjatkeun eusi protéin.Lamun ditambahkeun kana feed akuatik, kusabab pangabisa adhesion kuat na, éta gampang pikeun ngawangun kana granules.Saatos produk rengse ieu nempatkeun kana cai, feed ieu enveloped dina struktur jaringan gluten baseuh, sarta boga pangaruh suspending dina beungeut cai.Hal ieu dipaké pikeun feed husus.Dina akuakultur, protéin anu diwangun ku rupa-rupa asam amino dianggo pikeun nyéépkeun mink, belut, hurang sareng kuya, belut, jsb.

Feed sanggeus nambahkeun pellets gluten gandum vital teu ukur bisa ningkatkeun laju utilization dina cai, tapi ogé ngurangan polusi kana kualitas cai balong aquaculture, ningkatkeun glossiness of mink sarta ngaronjatkeun kualitas mink.Ieu bisa dipaké salaku bahan baku dasar pakan konsentrasi tinggi-grade, kayaning prawn, belut bintang lima, belut tujuh béntang, yuyu jeung ngagoreng berharga.Protéin tinggi na diwangun ku rupa-rupa asam amino bisa ningkatkeun nilai gizi feed, ngaronjatkeun laju utilization feed dina cai kalawan viscoelasticity na, sarta ngurangan polusi sumber cai.

 

Industri pakan:
Eusi protéin tina pellets gluten gandum vital tinggi jeung komposisi asam amino relatif lengkep.Dina industri pakan, sumber protéinna anu saé tiasa dianggo salaku pakan sato sareng piaraan kelas luhur.Dina prosés ngolah pakan, salami pellets gluten gandum vital sareng protéin pangan sanésna dicampur saimbang, dumasar kana karakteristik pakan ternak sareng kurangna bahan penting, rupa-rupa pakan khusus sato tiasa dilakukeun.

Kualitas luhur penting gandum gluten pellet boga "lampu jeung mellow" atawa "rasa particulate".Nalika dicampurkeun sareng bahan-bahan sanés, éta tiasa disebatkeun yén éta gaduh warna lengkep, seungit sareng rasa, khususna cocog pikeun sagala jinis rasa piaraan, anu ningkatkeun tingkat panggunaan pakan.

Nalika pellets gluten gandum vital nyerep dua kali beurat cai dina 30-80 ℃, eusi protéin gluten gandum vital garing nurun jeung ngaronjatna nyerep cai.Sipat ieu tiasa nyegah pamisahan cai sareng ningkatkeun ingetan cai.Nalika 3-4% gandum gluten pellets vital dicampurkeun jeung feed, éta gampang pikeun ngawangun kana granules alatan kamampuhan adhesion kuat na.

Saatos nempatkeun kana cai pikeun nyerep cai, inuman ieu enveloped dina struktur jaringan gluten gandum baseuh jeung ditunda dina cai, jadi gizi moal leungit sarta laju utilization lauk bisa greatly ningkat.nyerep dua kali beurat cai dina 30-80 ℃, eusi protéin gluten gandum vital garing nurun jeung ngaronjatna nyerep cai.Sipat ieu tiasa nyegah pamisahan cai sareng ningkatkeun ingetan cai.

Pelet gluten gandum penting pikeun industri pakan, pikeun sapi, babi sareng pakan ternak, gluten gandum penting tiasa dianggo salaku salah sahiji bahan pikeun produksi pakan.

 

Ciri produk:

Wangun Pelet silinder
Warna Rada koneng
Bau Taya bau
Rasa gandum alam

 

Parameter fisik-kimiawi

Uap 10,0% Maks.
Protéin (Nx6.25) 82,2% Min.
Protéin (Nx5.7) 75,0% Min.
Abong 1,0% Max.
Diaméter pellet 4 mm
Panjang pélét 5-10 mm

 

Inpormasi gizi (Pikeun unggal 100g)

Nilai Enery 370 kcal atanapi 1548 kJ
Karbohidrat 13,80 g
Protéin 75,00 g
Total gajih 1,20 g
gajih jenuh 0,27 g
Trans fac Euweuh
Serat 0,60 g
Soidum (Na) 29,00 mg

 

GMOs:

Produk ieu henteu ngandung bahan asal GMO sapertos anu disebatkeun dina Peraturan EC No 1829/2003 ngeunaan kadaharan sareng pakan anu dirobih sacara genetik.

 

Kahirupan rak:

Total hirup rak produk tina bulk dikirimkeun bahan téh 24 bulan sanggeus tanggal produksi lamun disimpen dina kaayaan gudang dianjurkeun.& kaayaan neundeun

 

Kaayaan Panyimpenan:

Simpen produk di tempat anu garing sareng bersih (<20°C, <60% RH) jauh tina bahan anu bau.Jeung stock kudu ngalaman rotasi biasa.

 

bungkusan:

1. kantong polywoven badag.Beurat net: 1000 kg

2. packing séjén nurutkeun pamanggih meuli urang.

 

Labeling jeung tanda

Basa, Pola sareng detil eusi numutkeun pilihan pembeli.

2粉状专业2162粉状专业219

Jasa Kami

1. Suplai produk kualitas luhur kalawan harga nu lumrah di industri aditif.
2. Susun pesenan jeung pengiriman barang jeung requests konsumén 'dina waktu, Numutkeun kawijakan ékspor nagara béda nyadiakeun dokumén custom clearance lengkep.
3. Nampa istilah pembayaran fléksibel.
4. Urang bisa di muatan sadaya lamun produk urang boga masalah kualitas.
5. Nyadiakeun trend harga, mastikeun klien bisa nyaho ngeunaan informasi pamasaran dina waktu.


  • saméméhna:
  • Teras: