head_banner

Vital Gandum Gluten Pelet

  • Vital Wheat Gluten Pellets With Protein Content 82% as Feed Nutrition Enhancers For Aquaclture Feed

    Pelet Gluten Gandum Vital Kalayan Eusi Protéin 82% salaku Enhancer Nutrisi Pakan Pikeun Pakan Aquaclture

    Pelet Gluten Gandum Vital Jeung Eusi Protéin 82% salaku Enhancer Nutrisi Pakan Pikeun Pakan Aquaclture Perkenalan Pelet Gluten Gandum Vital Pelet Gluten Gandum Vital mangrupikeun gluten gandum anu penting pikeun manufaktur pakan, diala ku ékstraksi fisik tina gandum sareng diprosés janten pellet silinder ku ékstrusi fisik. .Éta teu leyur dina cai.Protéin ieu muncul salaku pellet rupa, rada konéng sarta ngabogaan rasa gandum has.Eusi protéin saluhureun 82,2%, anu mangrupa gizi...
  • Vital Wheat Gluten Pellet As Nutrient Additive For Aquaculture Increase Feed Nutrition For Aquaculture

    Vital Gandum Gluten Pelet Salaku Aditif Gizi Pikeun Budidaya Ningkatkeun Gizi Pakan Pikeun Budidaya

    Vital Gandum Gluten Pelet Salaku Nutrisi Aditif Pikeun Aquaculture Ningkatkeun Nutrisi Feed Pikeun Aquaculture Perkenalan Vital Gandum Gluten Pelet Vital Gandum Gluten Pelet, ogé katelah gluten, gluten aktif jeung protéin gandum aktif, nyaéta protéin alam sasari tina gandum (tipung).Ieu konéng lampu sarta diwangun ku rupa-rupa asam amino.Eusi protéin saluhureun 82,2%.Éta ngandung 15 jinis asam amino anu dipikabutuh pikeun awak manusa.Éta mangrupikeun sumber protéin tutuwuhan anu beunghar ku visc ...
  • Vital Wheat Gluten Pellets As Protein Nutrient Additive For Aquaculture Increase Feed Nutrition

    Pelet Gluten Gandum Vital Salaku Aditif Gizi Protéin Pikeun Aquaculture Ngaronjatkeun Nutrisi Pakan

    Vital Gandum Gluten Pelet Salaku Protéin Nutrisi Aditif Pikeun Aquaculture Ningkatkeun Pakan Nutrisi Perkenalan Vital Gandum Gluten Pelet Vital Gandum Gluten Pelet, ogé katelah gluten, gluten aktif jeung protéin gandum aktif, mangrupakeun protéin alam sasari tina gandum (tipung).Ieu konéng lampu sarta diwangun ku rupa-rupa asam amino.Eusi protéin saluhureun 82,2%.Éta ngandung 15 jinis asam amino anu dipikabutuh pikeun awak manusa.Éta mangrupikeun sumber protéin tutuwuhan anu beunghar ku viskositas, e ...
  • Natural Organic Cylindrical Vital Wheat Gluten Pellet As Nutrient Additive For Aquaclture​ Feed

    Organik Silinder Vital Gandum Gluten Pelet Salaku Aditif Gizi Pikeun Pakan Aquaclture

    Silinder Organik Alami Vital Gandum Gluten Pellet Salaku Aditif Nutrisi Pikeun Aquaclture Pakan Perkenalan Vital Gandum Gluten Pelet Vital Gandum Gluten Pelet, ogé katelah gluten, gluten aktif sareng protéin gandum aktif, mangrupikeun protéin alami anu sasari tina gandum (tipung).Ieu konéng lampu sarta diwangun ku rupa-rupa asam amino.Eusi protéin saluhureun 82,2%.Éta ngandung 15 jinis asam amino anu dipikabutuh pikeun awak manusa.Éta mangrupikeun sumber protéin tutuwuhan anu beunghar ku viskositas, e ...